Első jótékonysági Sup túránk!

Gyere és tarts velünk egy jó ügy érdekében!!!

Szeretném, hogy a menhelyen élő kutyáknak legyen pár jó napjuk, ha már úgy hozta a sors, hogy nem egy meleg családi fészekben élik életüket!

Így ez a túra most a menhelyen élő kutyákról fog szólni! Ugyanis az esemény teljes bevételét felajánlom egy általunk kiválasztott menhelynek, hogy melyik menhely legyen a kiválasztott, az még folyamatban van, de hamarosan eldől az is!

A kiválasztott akinek az adományt fogom eljuttatni az Ebremény Kutya Védő egyesület lesz:
http://www.ebremeny.hu/bemutatkozas/

Egy pár mondat róluk:

12 éve működünk, több mint 700 kisállat életét sikerült már megmentünk és családban elhelyeznünk, civilek vagyunk, munka, család és saját kisállatok mellett mentjük a kis rászorulókat. Legfőképp kutyusoknak de cicáknak is segítünk a mottónk: Esélyt az esélyteleneknek. Legtöbbször altatás elől súlyosan fizikailag és lelkileg sérült/bantalmazott kutyákat mentünk és adunk új esélyt egy boldogabb életre!
Átlagban a gondozásunkban 20-25 kutya szokott lenni, cica 5, sajnos menhelyünk nincs, kórházakban lábadoznak, jó esetben ideiglenes befogadókhoz kerülnek mentett állatkáink vagy panzióba. Az állatorvosi költségek nagyon magasak még kedvezménnyel is. Az 1% segíteni szokott az állatorvosoknál a számlákat kifizetni és az adományok, gyűjtések is nagy segítséget jelentenek. Neked 1%, nekik esély egy jobb életre. EBREMÉNY KUTYAVÉDŐ EGYESÜLET
ADÓSZÁM: 18725227-1-42

SZÁMLASZÁM: 11600006-00000000-35908669

Nagyon köszönjük kis mentett állatkáink nevében.

https://www.facebook.com/events/2694086367305278/