Sup Túrák

Aktuális SUP Túrák

Jelentkezz egyszerűen! Ha látsz egy szimpatikus túrát, csak katt a képre a további teendőkért!
Haladó | 2021-05-21

Boveci Sup hétvége vadvízzel

Eveztetek már smaragdzöld folyón netán vadvízen gyönyörű környezetben? Ha nem, akkor most itt az alkalom, ugyanis Szlovénia vizein fogunk evezni a Pünkösdi hétvégén a Bovec-Sup csapatával karöltve! Erre a túrára inkább gyakorlottabb evezősöket várnék, kezdőknek nem ajánlanám!
Haladó | 2021-05-28

Boveci Sup hétvége vadvízzel

Mivel az első túra szinte egy nap alatt betelt, így létrehozunk egy másik alkalmat is! Eveztetek már smaragdzöld folyón netán vadvízen gyönyörű környezetben? Ha nem, akkor most itt az alkalom, ugyanis Szlovénia vizein fogunk evezni a Pünkösd utáni hétvégén a Bovec-Sup csapatával karöltve! Erre a túrára inkább gyakorlottabb evezősöket várnék, kezdőknek nem ajánlanám!
Haladó | 2021-06-05

Suprafel Kupa

Eljött az idő, hogy egy kicsit más vizekre is evezzünk! Így úgy döntöttem, hogy a 2021 szezonban belevágok egy kisebb Sup verseny szervezésébe a Velencei tavon, pontosabban Gárdonyban a szabadstrandon Pregun Gyula Sup bázisán! Dátum Június 5.-e lesz, ami kapóra jön majd ha valaki gyakorolni szeretne a közelgő Sup világbajnokság előtt! Várható versenyszámok és programok: -200m sprint -3000m egy fordulóval
Haladó | 2021-06-07

Boveci SUP túra vadvízzel 3

Mivel az eddigi Boveci túrákra nagy érdeklődés volt, így létrehozunk egy másik alkalmat is! Eveztetek már smaragdzöld folyón netán vadvízen gyönyörű környezetben? Ha nem, akkor most itt az alkalom, ugyanis Szlovénia vizein fogunk evezni ismét Júniusban a Bovec-Sup csapatával karöltve! Erre a túrára inkább gyakorlottabb evezősöket várnék, kezdőknek nem ajánlanám!
Kezdő is jöhet | 2021-07-16

Olaszországi Sup túra 7 helyszínen

Olaszországi SUP túra újratöltve, idén 7 helyen tervezünk majd evezni! A Suprafel csapata ismét Észak-Olaszország mesés vizeire invitál titeket! Helyszínek röviden: Lago di Braies egy meseszép hegyi tó, Lago di Molveno a gyönyörű panorámával, Lago di Santa Giustina a különleges kanyonokkal, Sirmione a Garda tó gyöngyszeme, Lidó Beach Velence tengerpartja, hangulatos Velence a zegzugos csatornákkal, és hazafelé jövet a kristálytiszta Wörthersee tó! Ez a túra idén is 6 napos lesz, 5 éjszakával, hogy Velencében több időnk legyen körbenézni!
Kezdő is jöhet | 2021-08-20

Sup túra Winnetou nyomában

Augusztusban ismét Winnetou nyomába eredünk, pontosan a Zrmanja kanyonhoz Horvátországba! A túra most 4 napos lesz, ( 3 éjszaka) ne kelljen úgy kapkodni mint a múltkori túrán! Ez a kanyon a Balkán-félsziget egyik legszebb területe. Itt forgatták a híres Winnetou filmet is! A szállás Vinjerac településen, vízparton lévő apartmanokban lesz! Hangulatos rendezett szállás, tengerre néző szobákkal! Itt voltunk a múltkor is, nekem nagyon tetszett! Három nap alatt 3 alkalommal fogunk evezni!