Olaszországi Sup túra 7 helyszínen

Részletek

  • Időpont: 2021-07-16
  • Nehézségi szint: Kezdő is jöhet
  • Helyszín: Olaszország 7 helyszínen
  • Találkozó: 06:00 Kispest, Ady Endre Mol kút!
  • Max létszám: 18
  • Ajánlott felszerelés: Időjárásnak megfelelő öltözet
  • Ár: 105000ft

Leírás

Olaszországi SUP túra újratöltve, idén 7 helyen tervezünk majd evezni!
A Suprafel csapata ismét Észak-Olaszország mesés vizeire invitál titeket!
Helyszínek röviden: Lago di Braies egy meseszép hegyi tó, Lago di Molveno a gyönyörű panorámával, Lago di Santa Giustina a különleges kanyonokkal, Sirmione a Garda tó gyöngyszeme, Lidó Beach Velence tengerpartja, hangulatos Velence a zegzugos csatornákkal, és hazafelé jövet a kristálytiszta Wörthersee tó!
Ez a túra idén is 6 napos lesz, 5 éjszakával, hogy Velencében több időnk legyen körbenézni!
Indulás: péntek reggel 6 órakor. Az út kb. 9-10 óra lesz, így szendvicset mindenki hozzon magával. Útközben útba ejtjük a csodás Lago di Braies hegyi tavat, itt evezünk egy kicsit és gyönyörködünk a környezetben, utána megyünk tovább a szállásra, végül vacsora a szálláson, vagy egy helyi étteremben!
Szombaton: reggeli után indulás a Lago di Molveno tóhoz. Evezés egy gyönyörű környezetben, fürdés, szieszta, akár szabadprogram, majd igény szerint étkezés egy helyi étteremben, aztán vissza a szállásra.
Vasárnap: reggeli után ismét útnak indulunk és meglátogatjuk a Lago di Santa Giustina tavat és kanyonos részeit! Ez az egyik legjobb helyszín szerintem, ilyen kanyonban ritkán evez az ember! Majd este irány a szállás, vacsora és egy kis lazítás.
Hétfőn: reggeli után indulás Velencébe, a lagunák városába, egy jó kis kalandra. Útközben egy kis kitérőt teszünk a Garda tóhoz, megnézzük és evezünk egy jót Sirmione-ban, eszünk és megyünk tovább Velencébe! Érkezés után, kipakolás, szállás elfoglalása, városnézés, végül vacsora!
Kedden: reggeli után útnak indulunk, mégpedig Lidó Beach lesz az úticél amíg tart a nagy meleg, utána vissza a szállásra és délután evezünk a csatornákban, utána vacsora!
Szerdán: reggeli után pakolunk és elhagyjuk a szállást, hazafelé menet megállunk felfrissülni egy rövid evezésre a Wörthersee tónál, aztán irány haza!
Szállás: első három nap apartman a Dolomitoknál, ingyenes wifi és parkolási lehetőséggel. A Velencei szállás egy hangulatos kis hotelben lesz, bent a lagunában.
A túra ára: 95.000 Ft, bérelt deszka esetén 105.000 Ft
Az ár tartalmazza:
Szervezést, túravezetést, felszereléseket, szállást 5 éjszakára.
Nem tartalmazza: az utazást, étkezést
– Létszám maximum 18 fő!
Igény esetén kisbusszal is van lehetőség utazni!
Részvétel az eseményre jelentkezéskor a 30000ft első részlet átutalásával válik véglegessé, hogy tudjak kalkulálni a szabad helyekkel!
A következő és egyben az utolsó részletet pedig Júli 7.- ig ki kell egyenlíteni!
Fontos! Július 7.-utáni lemondás esetén nincs visszatérítés! Kivéve a Covid járványhelyzet!
A túrákon fényképek készülnek amiket megosztunk a közösségi oldalainkon, akit ez zavar az a túra elején jelezze!
Jelentkezni : suprafel@gmail.com
Tel: Janó 06 70/250-4500

Jelentkezés

Jelentkezni a suprafel@gmail.com e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámokon tudsz:

Részvétel az eseményre a túra díjának átutalásával válik véglegessé, hogy tudjunk mi is kalkulálni a szabad deszkákkal. Bankszámla számunkat, válasz e-mailben küldjük jelentkezéskor.

Rossz idő esetén a pénzt visszautaljuk, vagy másik alkalmat választunk, ez megbeszélés kérdése.